„Fiecare om are talentul său. Poți învăța să faci poze corecte, dar talentul înseamnă mult mai mult decât atăt. Oamenii nu văd aceleași lucruri, chiar dacă privesc simultan în aceeași parte. Fiecare poză conține o parte din universul fotografului, dar și măiestria lui de a ne reda anumite secvențe de viață. Camelia surprinde lucruri pe care noi, ceilalți observatori, nici nu le bagăm în seamă și ni le redă într-o manieră artistică, de multe ori teatrală.”
Luiza
„Sedinta foto a fost o experienta interesanta pentru mine. O recomand pe Camelia Popescu pentru ca ea poate sa faca dintr-un moment obisnuit un moment de neuitat.”
Toma A. Darius
”Camelia Popescu a surprins sentimente si emotii in incercarea de a reda in imagini activitatea Terapiibucuresti. Sa faci poze care sa reflecte domeniul terapiilor complementare Bowen si CranioSacral nu este usor. Dar…, o imagine face cat o mie de cuvinte. Camelia a reusit sa redea armonios specificul activitatii Terapiibucuresti. Multumim Camelia. Ai toata admiratia noastra!”
Echipa terapiibucuresti.ro
“Ceea ce mi-a placut cel mai mult la tine a fost faptul ca pentru fiecare pozitie ai realizat mai multe cadre, ceea ce mi-a permis sa selectez pentru albumul evenimentului cele mai reusite fotografii. Imaginile suprinse  nu transmit doar informatii, ci si emotii. Ceea ce ma face sa cred ca  ceea ce faci iti este mai mult decat o profesie, iti este o pasiune. Tine-o tot asa!”
Sorin
”Surprinde si ma surprinde asa cum numai un profesionist poate sa o faca. Prin ochiul ei vad un altfel de soare, un altfel de zambet, o alta privire. In prezent, fotografiile ei infloresc, dar nu pentru ca sunt si eu prin ele :)”
Simon
”Pasiunea Cameliei isi spune cuvantul. S-a implicat din plin la botezul bebelusei noastre si a surprins momente unice deosebite. O recomand pe Camelia cu multa caldura!”
Cătălin
„Dinamica, talentata si pasionata, Camelia este mereu atenta sa prinda cadrul perfect. Si, pentru noi, a prins mai mult de unul. Multumim mult si ne auzim la evenimentele viitoare!”
Viorel și Irina