_KMA2895

„Sunt un om ascuns. Deci aparent nu extrem de fotogenic. Și totuși, ceva din mine spunea că vrea să fie văzută. Poate ceva în genul imaginilor din Vogue, pentru că, desigur, poate toate gagicile ne-am dorit la un moment dat să fi fost și noi parte din acea elită feminină. Doar că noi, fiecare dintre noi, suntem altfel. Dar cum scoți acel alt – fel din om? Cum îi arăți o imagine în care să se vadă așa cum îl văd doar unii sau poate nimeni, nici măcar el însuși? Poate printr-o sesiune foto ca un fel de terapie, ca un fel de trecere de dincolo de sine, ca un fel de poem în care îți permiți și rime dadaiste. Camelia a fost curioasă de mine, așa cum eu eram curioasă de ce scoate din ceilalți. Am vrut și eu o părticică din mine, așa cum ar fi putut să reiasă din unghiul unui ochi care vede dincolo de reprezentări sociale. Așa am aflat și eu cine pot fi. Măcar din când în când.”

Manu

_KMA5082

Ședința foto mi-a făcut mare plăcere! Eu eram foarte stresată din cauza norilor adunați deasupra orașului – era o perioadă cu furtuni – însă Camelia a fost atât de pozitivă, încât treaba a mers foarte bine, și în final am avut parte și de noroc cu vremea. Norii s-au dispersat și a apărut și lumina mult dorită! Prin atitudinea ei, Camelia a reușit să mă facă să mă relaxez în fața camerei, în plus m-a ajutat mult și atunci când nu prea știam cum să mai stau în timpul ședinței foto. Timpul a zburat, efectiv, iar rezultatul a fost foarte pe placul meu.

Timea

_KMA9378

Camelia – Fotograful te surprinde cu idei interesante și reușește să-ți trezească interesul chiar dacă nu ți-ai propus o ședință foto. Rezultatul, departe de a fi doar “niște poze”, rămâne în caseta de amintiri a timpului cu titlul de “file din povestea mea”.

Camelia – Omul te ajută să te simti în largul tău, oferind mai degrabă o întâlnire amicală la cafea; te trezești ca nu știi când a zburat timpul și cu gândul…oare când va fi următoarea sesiune foto!!!

Laura

_KMA8421

„Indiferent de motivul care te aduce în fața lentilei Cameliei, fii pregătit să mai afli câte ceva și despre tine. Am avut multe emoții prima data în fața camerei, dar alături de Camelia am intrat într-o lume nouă, jucăușă, unde posibilitățile sunt multiple, iar emoțiile binevenite. Se glumește mult la ea in studio și se muncește pe măsură. Fiecare sesiune foto a fost o altfel de călătorie și o altă poveste.”

Ana-Maria

luiza

„Fiecare om are talentul său. Poți învăța să faci poze corecte, dar talentul înseamnă mult mai mult decât atăt. Oamenii nu văd aceleași lucruri, chiar dacă privesc simultan în aceeași parte. Fiecare poză conține o parte din universul fotografului, dar și măiestria lui de a ne reda anumite secvențe de viață. Camelia surprinde lucruri pe care noi, ceilalți observatori, nici nu le bagăm în seamă și ni le redă într-o manieră artistică, de multe ori teatrală.”

Luiza

_KMA8321-Edit-b

„Sedinta foto a fost o experienta interesanta pentru mine. O recomand pe Camelia Popescu pentru ca ea poate sa faca dintr-un moment obisnuit un moment de neuitat.”

Toma A. Darius

101

“Ceea ce mi-a placut cel mai mult la tine a fost faptul ca pentru fiecare pozitie ai realizat mai multe cadre, ceea ce mi-a permis sa selectez pentru albumul evenimentului cele mai reusite fotografii. Imaginile suprinse  nu transmit doar informatii, ci si emotii. Ceea ce ma face sa cred ca  ceea ce faci iti este mai mult decat o profesie, iti este o pasiune. Tine-o tot asa!”

Sorin

102

”Surprinde si ma surprinde asa cum numai un profesionist poate sa o faca. Prin ochiul ei vad un altfel de soare, un altfel de zambet, o alta privire. In prezent, fotografiile ei infloresc, dar nu pentru ca sunt si eu prin ele :)”

Simon

061

”Pasiunea Cameliei isi spune cuvantul. S-a implicat din plin la botezul bebelusei noastre si a surprins momente unice deosebite. O recomand pe Camelia cu multa caldura!”

Cătălin

033

„Dinamica, talentata si pasionata, Camelia este mereu atenta sa prinda cadrul perfect. Si, pentru noi, a prins mai mult de unul. Multumim mult si ne auzim la evenimentele viitoare!”

Viorel și Irina

echipa-terapii-b

”Camelia Popescu a surprins sentimente si emotii in incercarea de a reda in imagini activitatea Terapiibucuresti. Sa faci poze care sa reflecte domeniul terapiilor complementare Bowen si CranioSacral nu este usor. Dar…, o imagine face cat o mie de cuvinte. Camelia a reusit sa redea armonios specificul activitatii Terapiibucuresti. Multumim Camelia. Ai toata admiratia noastra!”

Echipa Terapii București